Dreamweavers Guild

Csütörtök, 2024-09-19, 11:56 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap

Regisztráció

Belépés

RSS
Nyitólap » 2012 » Január » 11 » Változások...
1:31 PM
Változások...
Tisztelt Tagok!

Azt hiszem eljött az ideje, sőt, már rég meg kellett volna tennem az elkövetkező lépéseket, hogy egy jó adagnyi erős szigort vezessek be klánunk lázongó kedélyeibe.

Először is felháborítónak tartom a klán tagjainak viselkedését (tisztelettel a kivételnek), amit megengednek maguknak! Mint mindenkinek feltűnt, vannak RANGOK. A rangok nem véletlenül vannak "kisorsolva" az emberek között, hanem tapasztalat és hozzáértés szerint nyerték el mindannyian. A TISZTELET kijár ezeknek az embereknek olyannyira, hogy ne vonjátok kétségbe a döntéseiket, szervezésüket és a klánnal kapcsolatos hozzászólásaikat. Valószínűleg nem azért kerültek ilyen pozíciókba, mert nem értenek ahhoz, amit csinálnak!!!

Ez vonatkozik, minden tagunkra! A tisztelet nem rang függő, meg kell adni MINDENKINEK, aki játszik, ráadásul a guild tagja.

Ezért kijelentem, hogy TELJES JOGOT adok officerjeinknek (mármint azon kevés, kitartó és a végletekig bizakodó embereinknek, akiket még nem sikerült elüldözni a pofátlanságon túlmutató viselkedéssel), hogy a belátásuk szerint KICK-eljék és/vagy DKP levonással járó büntetésben részesítsenek, minden olyan anarchiára törekedő kedves úriembert és ~hölgyet, akik nem kulturált emberhez méltóan űzik a WoW-ot.

Ezenkívül félreteszünk minden eddigi jópofizást és szemhunyást a bénázások felett, amit balga módon megtettünk eddig. Fél éve van bent ToC és még mindig van ember aki nem képes egy debuffot vagy egy tűzet észrevenni a monitorán a Deadlybossmod és a raid vezetők sorozatos TS felhívásai ellenére sem!!! Ezen emberek rövid úton nullázzák saját DKPjukat, saját engedetlenségük, figyelmetlenségük, nem törődömségük miatt!! Minden egyes nyilvánvalóan elkerülhető, evidens hiba 100 DKP mínuszt fog jelenteni az egyenlegen.

Raiden való megjelenés MAIN karakterrel KÖTELEZŐ mindig! Nem érdekel, hogy nem esik neked egyetlen loot sem, képzeld nekem sem! De elegem van a bénázásokból és a szarakodásból, amit egyesek le bírnak rendezni, nem csak alt karaktereikkel, de még mainjeikkel is! Ha nem értesz egy karakterhez, kérj segítséget, ne mások raididejét lowoskodd el...
Az altos raidek ezentúl másodlagosak lesznek, nem fontos a klán szempontjából, hogy hatezer karakterünk legyen 5k gs felett, miközben a legtöbben még Sons of Hodirról sem hallottak életükben!
Az altos raidek meg lesznek tartva, ha van elég hozzáértő ember, de mostantól inkább megyek el és próbálgatom órákig maines raiddel a hard raideket és ulduart, minthogy altokat geareljek....

Kötelező full gemeléssel, tökéletes talenttel és full enchantolással megjelenni a raideken, nincs kivétel! Repuzd ki, szerezd, meg, kérdezd meg, nem érdekel.... De úgy legyen.

A fentebb leírtak mától kezdve érvényesek! Ha nem olvastad el vess magadra, a szabályok nem ismerése, nem mentesít a következmények alól!

Budspencer

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 590 | Hozzáadta: Dreamweavers | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü
Hírek [12]
A guildel kapcsolatos újabbnál újabb információk
Szabályzat [7]
A Dreamweavers guild szabályzata. Betartása kötelező!
Linkek [1]
Hasznos linkek
TGF [2]
Mini-chat
200
Közvélemény?!
Mivel szereted az idődet füként tölteni WoW-ozás alkalmával?
Összes válasz: 56
Statisztika

Online összesen: 7
Vendégek: 7
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2012  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések