Dreamweavers Guild

Csütörtök, 2024-09-19, 11:49 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap

Regisztráció

Belépés

RSS
Nyitólap » 2012 » Október » 26 » Tauri - Szabályzat
10:12 AM
Tauri - Szabályzat
Általános szabályok

Mint minden közösségnek a guildeknek is szükségük van szabályokra a békés és sikeres együttműködéshez.Így a szabályok NEM arra szolgálnak,hogy megkeserítsük az életeteket hanem hogy egyszerűbbé tegyük!
-Alapvető udvariasság és így mindenkitől elvárható,hogy ha egyik társatok feljön és köszön visszaköszönjetek valamint ha TE jössz fel köszönj te is a már fent levő embereknek.
-Sok embernek problémát jelent megérteni, hogy a guildben a kereskedés nem elfogadható!Ha felajánlod, hogy legyártasz egy itemet vagy egy számodra éppen felesleges alapanyagot a társadnak adsz, azért NEM kérhetsz pénzt!!Ha kereskedni szeretnél ott van az AH.Természetesen itemek craftoláskar SENKI SE várja el tőled , hogy te teremtsd elő az alapanyagokat,akinek kell az item vigye magával a szükséges alapanyagot!
-A játék élményt nagyban befolyásolja ha trágár kifejezésekkel van teli a guild chat ,így ha lehet az ilyen hozzászólásokat hanyagoljátok.
-Ha problémátok van az egyik társatokkal,intelligens emberek módjára intézzétek el egymás közt, a többiek nem biztos, hogy kíváncsiak a vitátokra.


Raidek-Loot-Dkp


  1. 10 és 25 fős raidekre TILOS klánon kívüli ID-t szerezni! Engedélyt egyéb csapattal való raidelésre (GDKP) az officer adhat, nyomós indokkal!
  2. Ha raid idő van, és az adott (10 vagy 25) fős raidben van hely, akkor a részvétel kötelező mindenki számára! Ha online vagy és invelnek, elfogadni köteles vagy! Ez alól felmentést csakis a raid leader adhat!
  3. A 25 fős raidek időpontja minden nap általában 19:00 és 20:00 közöttre tehető (az inv kezdete). A heti tervezett raidek a Naptárban vagy a GMOTD-ben történnek megjelenítésre! Az előre bejelentett raidek, csakis akkor kezdődnek el, ha elegendő online létszámmal rendelkezünk, máskülönben a jogot fenttarjuk a raid elhalasztására, áthelyezésére.
    10 fős raideket napközben, délután folyamán szervezünk, általában officerek vezetésében. Ezekre a részvétel önkéntes, de figyelembe vesszük a későbbiekben, hogy ki mennyire volt aktív.
  4. Raiden alt karakterrel megjelenni TILOS, csakis a raidleader adhat engedély rá! Ez alól kivétel az a szituáció, ha a raid összetétele megköveteli az alt karakter képességeit, buffjait, ez esetben a raidleader kérésére alt karakterrel is lehet raidelni.
  5. A honlapra feltöltött TAKTIKÁK ISMERETE KÖTELEZŐ, illetve a bossfight elején elmondott változatoké is! (hisz létezik Tauri-mód is...)
  6. TS 3 kötelező raidek alatt! (aki nem rendelkezik vele, lootot nem vihet)
  7. Loot osztás alatt, Raid, Party chatben, valamint TS 3-on csakis a Loot osztásért felelős officer valamint a DKP licitálásban résztvevő játékosok beszélhetnek, írhatnak!
  8. Raidek alatt, ha zöld cucc esik, arra csakis az ENCHANTER tarthat igényt, DISENCHANT ROLL-al! Minden más játékosnak, aki nem rendelkezik ezzel a proffessionnal, TILOS rollolnia. Raid után az enchanternek KÖTELEZŐ a szerzett alapanyagokat a guild bank számára beszolgáltatni!
  9. Insták, raidek alatt eső Book of Glyph Mastery-t kizárólag a Raid leader viheti, aki továbbadja a klán inscriptionért felelős karakterének!
  10. TS-en bossfight alatt kizárólag a raid leaderek beszélhetnek, valamint azok akik erre jogot kaptak! (fontos információk közlésére, spellek előrejelzésére, stb...)
  11. Amíg halott van a raidben, bossfight után, lootolni TILOS!! Aki belelootol a bossba, halott társaik ellenére, az adott bossból lootot NEM vihet!MAIN karakter main gearje elsőbbséget élvez mint egy ALT karakter main gearje ill.main karakter off gearje.
  12. A loot osztás DKP alapú! A licit 5-tel kezdődik és ennyi a minimum emelési érték.A DKP mindenkinek az officer notejában megtekinthető.
  13. Raidről való előre bejelentés nélküli távozás, indokolatlan leavelés, raiden történő káromkodás, ócsárolás, bomlasztás, a figyelem és fegyelem teljes hiánya súlyos következményeket vonhat maga után!



GUILD BANK

A guild bank nem szemetes!Csak olyan dolgot tegyetek be ami szerintetek hasznos a többiek számára(pl.:alapanyag szakmákhoz).





Kategória: Szabályzat | Megtekintések száma: 1128 | Hozzáadta: Dreamweavers | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü
Hírek [12]
A guildel kapcsolatos újabbnál újabb információk
Szabályzat [7]
A Dreamweavers guild szabályzata. Betartása kötelező!
Linkek [1]
Hasznos linkek
TGF [2]
Mini-chat
200
Közvélemény?!
Mivel szereted az idődet füként tölteni WoW-ozás alkalmával?
Összes válasz: 56
Statisztika

Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Október 2012  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Mentett bejegyzések