Dreamweavers Guild

Csütörtök, 2024-09-19, 11:56 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap

Regisztráció

Belépés

RSS
Nyitólap » 2011 » Március » 20 » Raidek, Insták
7:43 PM
Raidek, Insták

Igen, ez talán a legkényesebb téma, ezért próbálom pontokba foglalni :)


  1. 10 és 25 fős raidekre TILOS klánon kívüli ID-t szerezni! (Ez alól kivétel Naxxramas 10 és VOA 10) Felmentést egyéb csapattal való raidelésre (LFG) az officer adhat, nyomós indokkal!
  2. Ha raid idő van, és az adott (10 vagy 25) fős raidben van hely, akkor a részvétel kötelező mindenki számára! Ha online vagy és invelnek, elfogadni köteles vagy! Ez alól felmentést csakis a raid leader adhat!
  3. A 25 fős raidek időpontja minden nap általában 18:00 és 20:00 közöttre tehető (az inv kezdete), és eltart(hat) 23:00-00:00-ig. A heti tervezett raidek a Naptárban történnek megjelenítésre! (Kismap meletti kis ikon) Az előre bejelentett raidek, csakis akkor kezdődnek el, ha elegendő online létszámmal rendelkezünk, máskülönben a jogot fenttarjuk a raid elhalasztására, áthelyezésére.
    10 fős raideket napközben, délután folyamán szervezünk, általában officer vezetésével, de akár veterán tagok is kezdeményezhetnek. Ezekre a részvétel önkéntes, de figyelembe vesszük a későbbiekben, hogy ki mennyire volt aktív.
  4. Raiden alt karakterrel megjelenni TILOS, csakis a raidleader adhat engedély rá! A DKP az alt karakerre lesz jóvá írva, nem a mainre! Ez alól kivétel az a szituáció, ha a raid összetétele megköveteli az alt karakter képességeit, buffjait, ez esetben a raidleader kérésére alt karakterrel is lehet raidelni és a DKP a main-re lesz jóváírva.
  5. A honlapra feltöltött TAKTIKÁK ISMERETE KÖTELEZŐ, illetve a bossfight elején elmondott változatoké is! (hisz létezik Tauri-mód is...)
  6. TS 3 kötelező raidek alatt! (aki nem rendelkezik vele, lootot nem vihet)
  7. Loot osztás alatt, Raid, Party chatben, valamint TS 3-on csakis a Loot osztásért felelős officer valamint a DKP licitálásban résztvevő játékosok beszélhetnek, írhatnak!
    A ToC-ban eső Trophy itemekre, csakis Dream Knight és tőle rangilag felfelé elhelyezkedő játékosok rollolhatnak!
  8. Raidek alatt, ha zöld cucc esik, arra csakis az ENCHANTER tarthat igényt, DISENCHANT ROLL-al! Minden más játékosnak, aki nem rendelkezik ezzel a proffessionnal, TILOS rollolnia. Raid után az enchanternek KÖTELEZŐ a szerzett alapanyagokat a guild bank számára beszolgáltatni!
  9. Insták, raidek alatt eső Book of Glyph Mastery-t kizárólag a Raid leader viheti, aki továbbadja a klán inscriptionért felelős karakterének!
  10. TS-en bossfight alatt kizárólag a raid leaderek beszélhetnek, valamint azok akik erre jogot kaptak! (fontos információk közlésére, spellek előrejelzésére, stb...)
  11. Amíg halott van a raidben, bossfight után, lootolni TILOS!! Aki belelootol a bossba, halott társaik ellenére, az adott bossból lootot NEM vihet!
  12. A loot osztás DKP alapú! NEM SZÁMÍT, hogy ki milyen rangon helyezkedik el, csupán az itemre történő licit mennyisége!
  13. Raidről való előre bejelentés nélküli távozás, indokolatlan leavelés, raiden történő káromkodás, ócsárolás, bomlasztás, a figyelem és fegyelem teljes hiánya súlyos következményeket vonhat maga után!
Kategória: Szabályzat | Megtekintések száma: 625 | Hozzáadta: Budspencer | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü
Hírek [12]
A guildel kapcsolatos újabbnál újabb információk
Szabályzat [7]
A Dreamweavers guild szabályzata. Betartása kötelező!
Linkek [1]
Hasznos linkek
TGF [2]
Mini-chat
200
Közvélemény?!
Mivel szereted az idődet füként tölteni WoW-ozás alkalmával?
Összes válasz: 56
Statisztika

Online összesen: 7
Vendégek: 7
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Március 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések