Dreamweavers Guild

Csütörtök, 2024-09-19, 11:49 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap

Regisztráció

Belépés

RSS
Nyitólap » 2012 » Március » 13 » Lusta disznók, figyeljetek!
11:01 PM
Lusta disznók, figyeljetek!
Mélyen tisztelt lusta banda!

Igencsak elkeserítő a hozzáállásotok a dolgokhoz! Egyszerűen szégyenletes,a miket meg mertek engedni magatoknak és az, amit cserébe adtok! Hihetetlen, hogy mekkora álszent, nagyravágyó, nagyképű viselkedésmódot produkáltok, mikor cserébe az ég adta világon SEMMIT nem nyújtotok!

Először is mindenki Toc 25 Hc lootot akar, de taktikailag, kis túlzással a 25 emberből egyedül én rendelkezek megfelelő tudással, a többieknek az is nehezére esik, hogy egy nyamvadt targetelést, vagy tűzkiállást megoldjon!
  • Aki képtelen minimum 5-6k-s DPS-re egy bosson, az egyszerűen nem érdemel többet egy 25 ös normál lootnál és raidnél sem...
  • Aki képtelen elmenni RAIDre, csak akkor ha esik valami jó cucc, az NEM érdemel meg annyit sem, hogy rhcról frost orbot vihessen.
  • Aki képtelen a karakterét kezelni, és megkérdezi még a saját spelljéről is, hogy az meg mi a ***-om? az jobb ha nem pattog és dumál bele normális emberek munkájába.
  • Aki képtelen full enchanctal, gemeléssel, tökéletes talentel megjelenni akár main, akár alt karakterével raiden, potikkal, scrollokkal felvértezve, az nemhogy még magára sem ad, de még a többi embert is letolja magasról...
  • Aki képtelen farmolni anyagot és csak kérni és kérni az enchantot, gemeket, craftolt cuccokat, az nem több egy tarhás, büdös punknál...
  • Aki képtelen csinálni amit mondok, vagy épp leszarja mert ő biztos jobban tudja, az nemcsak a raidet, de a saját lootját, teszi tönkre!
  • Aki képtelen megjegyezni a taktikát, legalább a saját részét, vagy ha ez mégsem megy, legalább azt csinálni amit mondok, annak súlyos értelmiségbeli gondjai vannak, mindemellett, jobban teszi, ha inkább juhokat megy terelegni Elwyn Forestbe....

Ennyit röviden az "etikettről" aminek egy guildben alapvetőnek kellene lennie.


Lássuk mit hoz a jövő:

Ha bárkit meglátok a fenti DPS MINIMUM (igen, ez a minimum amit ki kéne tolni!!!), alatt egy erősebb raiden, szó nélkül cserélni fogom más emberre!

Aki képtelen taktikailag korrekt lépéseket eszközölni egy raid alatt, és leszarni hogy TS-en tépem a számat, és olyan szinten a fülébe rágom a dolgokat szinte, hogy melyik gombodat nyomd, azt azonnal lecserélem a raidben más emberre!

Ha képtelen vagy eljönni raidre, "mert nekem nincs kedvem", "jajj épp dolgom akadt", "itt nem esik semmi cucc", "jajj de fáj a fejemen, a szemöldököm felett jobbra, a fültőtöl számított 2145. sorban a nagykutacstól nézve a 584. hajszálam" etc... azt azonnal DKP megvonással jutalmazzuk! Ez alá tartozik Ulduar, Toc 10 hc és egyéb olyan raidek, ahova szokásotok szerint senki nem jön! Ha online vagy, mész raidre és kész! Ha nem vagy képes csapatban játszani, akkor menjél, csináljál saját klánt és solozgasd Borean Tundra mobjait hátha kidobja a full T10-et!

Aki nem tud felmutatni egy Toc 10 Hc achievementet, az körülbelül mehet a sunyiba... (És ne gyere olyan kifogással, hogy jajj mert nem vittek el sosem... gondolkozz el mért nem... Mert mondjuk a dpseden még a companionom is röhög? Mert nem tudsz megfogni 1 targetet, és a boss mindenit üt csak téged nem? Mert a healing doneod 1 spellből áll meg a mögötted fekvő halott partydból? - Ha jó lennél, biztos bekerültél volna.... Ha meg jó vagy és nem kerültél be, akkor sry)


Ha kell nullázom az összes DKP-tokat, de belétek verem, hogy mit is jelent egy klán...


Budpsencer,

PS: Tisztelet a kivételnek.

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 587 | Hozzáadta: Dreamweavers | Helyezés: 5.0/2
Összes hozzászólás: 5
5 Miss  
0
Az a sajnálatos, hogy amíg az egyének fejében egyesével nem történik gyökeres változtatás a gondolkodás módot illetően, addig a pozitív csoportos változás sem fog bekövetkezni.

Tegyük magunkévá a Három testőr jelszavát : Egy mindenkiért mindenki egyért !!!

4 Gligi  
0
Esetleg elolvsák vagy megnézzék taktikot. Vagy kérdezenek valakit aki tudja.

3 Gligi  
0
De tényleg itt jó pár ember töri magát napokig vagy hetekig hogy jót raidelhesünk. Mások meg arra is lusták hogy egy bábun megnézzék mit ütnek. Vagy egy DBM addont letőltsenek vagy bekapcsolják.

2 Tsunami  
1
Korrekt!

Tsunami.

1 Rasgaroth  
1
LIKE

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü
Hírek [12]
A guildel kapcsolatos újabbnál újabb információk
Szabályzat [7]
A Dreamweavers guild szabályzata. Betartása kötelező!
Linkek [1]
Hasznos linkek
TGF [2]
Mini-chat
200
Közvélemény?!
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 56
Statisztika

Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Március 2012  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Mentett bejegyzések