Dreamweavers Guild

Csütörtök, 2024-09-19, 11:56 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap

Regisztráció

Belépés

RSS
Nyitólap » 2011 » December » 11 » Időszerű
5:32 PM
Időszerű
Kedves Tagok!

Sajnos időhiányom (értsd: lustaságom) miatt az utóbbi időben elhanyagoltam a klánunk oldalát ezért most frissítem egy picit. :)


Megalakult a sokak által várt FaceBook csoportunk! Aki szeretne tagja lenni írjon rám ingame, vagy FaceBookon!


Először is örülök, hogy sikeresen együttműködve létrehoztunk egy többé-kevésbé ütőképes csapatot kooperálva a volt Supernatural klánnal. Szerintem elértünk már egy ideje, ahhoz a ponthoz, hogy végleg egy csapatnak tekinthetjük magunkat!


Másik forró pont, amit érintenünk kell ugye, a Trial of the Grand Crusader (azaz ToC HARD). Első lépésként sikeresen átvergődtük magunkat Northern Beasts triászon és az utóbbi hetekben gyönyörű eredményekkel le is ütöttük párszor kisebb-nagyobb hibákkal. Úgy vetem észre, hogy az első lépés a legnehezebb mindig, utána az ember már könnyebben veszi az akadályokat (lásd: Northern Beasts kill). Itt arra célzok, hogy valahogy a bossokat mindig elsőre a legnehezebb leütni, utána mindig menni fog. Ennek okát nem tudom, valószínűleg az emberi pesszimista pszichológia és az ismeretlentől való félelem az oka, de így van...
Egy szó mint száz, ideje, hogy ezen felülkerekedjünk és Lord Jaraxxus HARD változatát is a földbe döngöljük! Az utóbbi két hét sikertelen próbálkozásait elemezgetve, csupán kisebb problémákat vettem észre, amiket hibaként (ez esetben végzetesként) tekinthetünk a kill sikerességét tekintve.
  • Valahogy 1-1 kósza tűz (Legion Flame) bekerül a játékosok (többnyire melee karakterek) alá, ami 3-4 DPS azonnali kiesést okozza! Kis számolással ez 3-4 * 5-6 k dps minusz!
  • A DPS elméletileg megvan (ahogy az Avatáros Laci megmondta legutóbbi ToC-on is), csupán a reakcióidővel vannak gondjaink! Észrevételem szerint kb 5-6, néha több mp-be is belekerül mire 1-1 DPS feleszmél arra a tényre, hogy egy portált, vulkánt vagy addot kéne ütni!
  • Másik hiba lehet a lagg, ami ellen nem sok mindent tehet a raid, annál inkább a játékos. kapcsolja ki a felesleges addonokat, vegye le a felbontást és árnyékolást legkisebbre stb stb... (megjegyezném: az effectek nullázása nem vonja maga után a tűz nem látását! a WoW direkt úgy van szerkesztve, hogy az ilyen "gyilkos" és egyéb fontosabb spellek LÁTSZÓDJANAK, még ha az ember DOS-on játszik is...) Másik lehetséges lagforrás a szerverlagg, de mivel általában a raid töbségének jó a sebesség, ezért valószínüleg ez a hibaforrás kiesik. És végül lagot okkozhat a saját internetsebesség is. Erre megoldás: offold az internetet (explorer, mozzilla stb...), lehetőleg ne raid időben torrentezz stb... Amúgy manapság nem létezik olyan lassú netkapcsolat, ami élvezhetetlenné tenné a játékot (márha nem egy csapat kollégista szívja a kolesz egyetlen WiFi-jét xD)
  • Problémának érzem sokszor a tehetetlenséget és a taktikai hiányosságokat. YouTube, tömérdek videót, a google pedig tömérdek taktikát tartalmaz, mindamelett, hogy raiden az összes vezető és mások is, folyamatosan figyelmeztetésképpen darálják a tennivalókat TS-en.

Ezeket vettem észre, amire én egy könnyen megszokható beállítást javasolnék!

A hibák forrása szerintem többségében az, hogy a dps-elés és a nagy kattolgatások közepette nem figyeltek az eseményekre és a raidre. Szerintem célszerű a kameraállást távol vinni, így egy teljes képet kapsz az eseményekről, valamint a spelleket nem kattolgatni, hanem BIND-olni. (Key Bindings). Ezúton felszabadul az egered a és a targetolástól kezdve, mozgáson át egész a reakciósebesség növekedéséig minden javulni fog! Gondolj csak bele, ha nem a spelleket nézed, hanem ösztönszerűen csak nyomkodod a megfelelő bind-ot, miközben tisztában vagy vele mi történik a többiekkel és hol van add, portal, stb...

Másik fontos dolog pedig egy rendkívül HASZNOS addon: Deadly Boss MOD

  http://darksidersguild.atw.hu/page.php?3    - Itt egy letöltési link, remélem működőképes. 3.3.5-ös verzió!  

TAKTIKA - LORD JARAXUSS 25 HC:  http://www.youtube.com/watch?v=_ub1sjwuIrQ

TAURIS HC KILL: http://www.youtube.com/watch?v=isehcUhVCPc  - A DPST AJÁNLOM FIGYELMETEKBE!



Ennyit röviden :)


Budspencer


  






Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 802 | Hozzáadta: Budspencer | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü
Hírek [12]
A guildel kapcsolatos újabbnál újabb információk
Szabályzat [7]
A Dreamweavers guild szabályzata. Betartása kötelező!
Linkek [1]
Hasznos linkek
TGF [2]
Mini-chat
200
Közvélemény?!
Mivel szereted az idődet füként tölteni WoW-ozás alkalmával?
Összes válasz: 56
Statisztika

Online összesen: 7
Vendégek: 7
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  December 2011  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Mentett bejegyzések