Dreamweavers Guild

Csütörtök, 2024-09-19, 11:49 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap

Regisztráció

Belépés

RSS
Nyitólap » 2012 » Január » 29 » "Children of the Dreams" - Az álmok gyermekei
2:37 PM
"Children of the Dreams" - Az álmok gyermekei
Tisztelt Tagok!

Remélem a hírem címadása elég találóra sikerült és összefoglalja mindazt a mondanivalót, melyet lekészülök írni.

Mint láthattátok a children of the chaos klán a tegnapi nap folyamán, késő este csatlakozott közösségünkhöz. Üdvözlünk szeretettel minden kedves új tagot!

Jogosan kérdezi mindenki, mindkét részről mi volt eme döntés oka, melyet nem csupán az én tisztségem közölni, de megpróbálkozok egy talán gyengének és hiányosnak is tűnő magyarázattal, arról, hogy milyen is egy "Guild Master" élete/játéka.
        A "főnök" élete csupa hullámvölgy, néha felfelé halad, ahogy a klán sikereket halmoz sikerekre és a bossok jajveszékelve nyögik a DPS-ek megállíthatatlan tűzerejét, máskor viszont csupa csalódás, mikor tagjaik, kikbe bizalmat, időt és geart fektetett a klán egyesével elszállingóznak kicsit többet ütő esetleg nevesebb klánok felé, hátrahagyva mindent. Ezzel, nem csupán a klán reked meg egy bizonyos holtponton, amiből vagy kilábal, vagy nem (általában vegetál), de az officerek és a gm is jogosan sértettnek és becsapottnak érezheti magát egy-egy ilyen eset után. És lássuk be, ilyen esetek gyakran előfordulnak más klánok sunyi, pofátlan whispelős TGF-elése, vagy éppen a gearéhség miatt, miközben ezen emberek akik hátat fordítanak elfelejtik, hogy a lehetőséget és a skillt, a barátokat... stb... mind-mind az otthagyott klán adja.
   A Dreamweavers átesett számos ilyen ponton, sőt nem egyszer (sajnos) hozzám közel álló vezető személy is elhagyta a klánt különböző okokra hivatkozva. De hogy ki a hibás ezen a téren? Hadd ne én mondjam meg... De valahogy eddig mindig talpra álltunk és a megmaradt, hűséges tagokkal és vezetőkkel karöltve teljesítettük a követelményeket és felgeareltünk egy újabb csapat embert azért, hogy leléphessen egy adandó alkalommal...
   Ugyan ez a szituáció fordult elő a tegnapi esetben is, azaz felkeresett engem Ayana (children of the chaos gm-e), aki elmesélte nekem helyzetüket, ami kísértetiesen hasonlít a fentebb leírtakra, egyébiránt nem az én feladatom ezt ecsetelni, ha kérdezitek biztos szívesen válaszol ő is. Egy szó mint száz, ő megelégelte a csalódásokat és amellett döntött hogy "átadja a stafétát" és így vezettek a történések az én megkeresésemhez és a tegnapi "tagszaporulathoz".

Célunk az, hogy csapataink, (most már helyesebb lenne inkább T/1 személyben csapatunknak hívni) egyesítésével, és közös forrásaink, erőink kiaknázásával egy igazán ütőképes egységed kovácsoljunk össze, amely megállja a helyét a Reborn szerver élvonalában!
Ehhez azonban nem elég a vezetők munkája, hanem a Tietekre is szükség van! Legyetek nyitottak az új társaitok felé (mindkét részről), kerüljük el a felesleges óvodás civakodásokat, segítsétek az officerek munkáját engedelmességgel főként, és hűséggel.
Jelenleg nem egy kisebb klán bekebelezéséről van szó, hanem két nagyobb és egyenként is remek guild összeforrásából, ezért a lehetőségek óriásiak, csak ki kell őket aknázni!!!

Fontosabb pontok:
  • Sok emberről van szó, sok aktív, online tagról! Ezért a megszokott 2 ToC 25 normál raid száma növekedni fog!
  • Az együttműködés és egymás tapasztalatainak és játékstílusának megismerése céljából kevert raidek lesznek!
  • A szabályzat marad, amit a Hírek különböző pontjain illetve a Szabályzat részlegben olvashattok! Kérem az altos szabályt is elolvasni az előző hírből is, mert várjuk a leveleket!
  • Ám ne ugorjunk egyből a habos süteménybe! Toc 25 HARD egyenlőre ismeretlen terep (főként 2. bosstól kezdve Dreames részről) ezért az első 25 fős team egy válogatott, lehetőleg a legjobb játékosokból és legjobb setupból álló csapat lesz, akik taktikailag és tapasztalatilag is helytállnak. Remélhetőleg, ha nem is 50/50-re de végzünk ToC takarításával! Ezután 2 Hardos raid is indulhat, a megszerzett információk és tapasztalatok segítségével, megosztott közös vezetéssel ismét! (Megjegyezném hogy nagyon sok emberünk lett, ezért ne sértődjön meg senki, ha a kezdő 25-be nem kerülne be!! Ez nem jelent semmit!!)
  • Ulduarra annyiban térnék ki, hogy szeretném látni élőben is Angalon the Observert! Tegyünk érte :)
  • Az új tagjaink kezdő 300 DKP (=3 full ToC norm clear)-ban részesültek.
  • Keressétek a CL-eket! Lesz egy-kettő aki sajnos nem fog találni :(
  • Jelenleg, Szilvi és Réka félvezetői rangban vannak, hátramaradt tagjaik összeszedése és főként a vezetésbe való segédkezésük céljából. Noteokat töltsétek ki, illetve az új tagok is szóljanak a vezetőknek, hogy az övék még üres!
  • Rangokat nézve egyenlőre mindenki a kezdő Szendergő rangon van, ez idővel természetesen módosulhat és fog is, de egyéb szervezési gondok miatt ez a pont elhanyagolható jelentőségű. Megértéseteket köszönöm.
  • Régi afférjaitokat egymás között (ha esetleg van ilyen) oldjátok meg, nem egyéni érdekeket nézünk most, hanem közöseket!


Hirtelen nem jut eszembe semmi más, később úgyis írok még, ez is túl hosszú lett :)

Tisztelettel,

Budspencer

Kategória: Hírek | Megtekintések száma: 623 | Hozzáadta: Dreamweavers | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 Budspencer  
0
OFF TOPIC NAGYON OFFF

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü
Hírek [12]
A guildel kapcsolatos újabbnál újabb információk
Szabályzat [7]
A Dreamweavers guild szabályzata. Betartása kötelező!
Linkek [1]
Hasznos linkek
TGF [2]
Mini-chat
200
Közvélemény?!
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 56
Statisztika

Online összesen: 6
Vendégek: 6
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  Január 2012  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mentett bejegyzések