Dreamweavers Guild

Csütörtök, 2024-09-19, 11:52 AM
Üdvözöllek Vendég
Nyitólap

Regisztráció

Belépés

RSS
Nyitólap » 2011 » November » 6 » Az új szabályzat - kiegészítés
7:11 PM
Az új szabályzat - kiegészítés

Kedves Tagok!

 

Csalódottan állok az újabban kialakult helyzet előtt. A guild szép fejlődésnek indult megalapulásunk óta és a TOP listára küzdötte fel magát a semmiből, most mégis a legfőbb jellemzője a klánunknak a dekoncentráltság, szétszórtság és a tehetetlenség. Elveszett a játékélmény, sokan már nem a kihívásokért és a szórakozásért járnak fel játszani, hanem azért, hogy ismét egy újabb loottal gazdagítsák a már amúgy is szép GearScore-ú karakterüket. De kérdem én, hogy hol az élvezet abban, hogy az addon egyre „pirosabb és pirosabb számokat ír a karaktered mellé” és te büszkén feszíthetsz Stormwind város főterén, az újdonsült 245-ös cuccodban, mondván „mert megérdemeltem”. Csak azt az addonod nem írja ki ugyebár, hogy a bossok nagytöbbségén feküdtem Trial of the Crusader szépen megmunkált kövezetén, míg karakterem arca a jéghideg gránitlapokba nyomult, mert képtelen voltam odafigyelni a taktikára! Sőt, „a kőkorszaki netem annyira laggol, hogy nem látom a spelleket, amiket a boss tol, sőt én sem tudok castolni, emiatt halok meg és a DamagePerSecond is emiatt kicsi” ugyebár, DE a lootosztásnál már van annyi latencym, hogy a kedves kollégát/kolleginát hypersebességgel ledkpzzam és ha netán nem én nyerem a licitversenyt, akkor TeamSpeaken az ürömömnek nyíltan és kifejezetten lenézően hangot adjak!

 

Ebből elegem van!!!

És ezt nemcsak én mondhatnám el, hanem jó páran azok közül, akik tényleg tesznek azért, hogy a legjobbak között lehessünk. Betelt a pohár részemről, nem fogom hagyni, hogy egyesek mások játékát, szórakozását rontsák el azzal, hogy értelmileg fejletlenek a csapatmunkához, és irigységük és féltékenységük túltesz minden határon.

 

A nívó helyreállítása érdekében ezért több lépést fogok eszközölni az ilyen játékosok ellen:

 

Officerek:

  • Az Officereket és Class Leadereket megkérném először is a saját kasztjuk felülvizsgálatára, talentügyileg, gemelés illetve enchant (fejes és vállas is!) és legfőképpen SKILL és DPS/HEAL/SPELL használat tekintetében.
  • Ezenfelül megkérnélek Titeket 10 fős insták szervezésére, amikre, NEM csak officereket, hanem tényleg gearhiányos Tagokat visztek! (Heroic raid ez alól kivétel, ha kis gear miatt nem üthető!)
  • Köteles vagy az általad elvállalt feladat teljes mértékű ellátására!
  • TILOS nálad lejjebblévő rangúnak rosszindulatú valamint vulgáris megjegyzéseket tenni, a rangod erejét kihasználva, fitogtatva.
  • A fenti, illetve a lenti szabályok be nem tartása rangotok elvesztését vonhatja maga után!

 

Mindenki:

  • Köteles vagy raiden full enchákkal (fejes és vállas is!), tökéletes gemeléssel és talenttel megjelenni! Köteles vagy ellátnod magad flaskkel, scrollokkal és potionokkal! (Klánban keresd meg az adott proffessiont)
  • Köteles vagy a legjobb teljesítményt nyújtani a raideken, a taktika 100%-os betartásával, a raid vezetők parancsait figyelve!
  • Köteles vagy TeamSpeak3 klienst használni raid idő alatt és ott a rangodnak megfelelően, az etikett szabályait betartva megszólalni illetve CSÖNDBENMARADNI.
  • TILOS nálad feljebblévő rangúnak rosszindulatú valamint vulgáris megjegyzéseket tenni. Köteles vagy tiszteletben tartani a klánban elfoglalt helyét!
  • TILOS nálad lejjebblévő rangúnak rosszindulatú valamint vulgáris megjegyzéseket tenni, a rangod erejét kihasználva, fitogtatva.
  • Köteles vagy a karaktered teljes és magabiztos kontrollálására, a raiden minimum 5k-s DPS kivitelezésére (ez igaz a healekre és tankokra is – természetesen nem dps tekintetében), mindamellett, hogy odafigyelsz társaidra és a bossfight sikerességére.
  • Köteles vagy minden raiden ott lenni (Ulduaron úgyszintén, mint Trial of the Crusaderen), a felelősség alól ki nem vonni magad és segíteni klán társaid gearelődését, még akkor is, ha neked épp nem kell loot az adott instából.
  • Köteles vagy a klán társaid segítésére, a klán fejlődésének előre vitelére, a klán szabályzatának betartására.
  • A fenti szabályok bármelyikének megsértése megrovást von maga után! (DKP-levonás, raid kick, guild kick)

 

Loot:

  • Szendergő (újonc) rangú ember NEM vihet lootot, amíg nálánál nagyobb rangú embernek szüksége van rá! (Ezt a raid vezető megvétózhatja)
  • A DKP döntő szerepű az item elnyeréséért folytatott licitharcban. TILOS siránkozni, a meg nem kapott loot miatt, ha azt a másik elnyerte előled becsületesen.
  • NEM jár loot, ha nem vagy fent aktívan a TS-szerveren raididőben. (Ezalól a raidvezető nyomós indok ellenében felmentést adhat)
  • Nincs lootosztás illetve lootolás (még emblem sem!), amíg a raid tagjai nem élnek mindannyian!
  • TILOS a statok tekintetében nem neked való itemre való licitálás, csupán a gs miatt!

 

 

Rang változtatások:

  • Több játékost le- vagy felfokozunk az elkövetkezendő napokban, a raiden és a klánban véghezvitt munkája és teljesítménye alapján (NEM DKP FÜGGŐ)
  • Trophy tekintve: Trial of the Crusader első 2 bossából csak az Officerekt és az afeletti rangú játékos vihet trophyt, második 2ből csak a knightok, míg az utolsóból a Dreamer. (Ha main gearben megszerezte bárki is – officerek is! – a legjobb cuccokat, akkor NEM vihet off talentbe trophyt, hanem automatikusan a lejjebb lévő rangra csúszik a rollolás joga!
  • ÚJ RANG: Sleepy – Vihet lootod, de trophyt még nem! Ergo már nem tartozik az újoncok közé, de teljes jogú tag sem, azaz, még bizonyítania kell!

 

 

Végül: a szabályzat nem ellenetek, hanem ÉRTETEK van. Ha képtelenek vagytok elfogadni és betartani pontjait, akkor érdemes átgondolni, hogy te csapatba való ember vagy e, és megérdemled e, hogy köztünk lehess…

Kategória: Szabályzat | Megtekintések száma: 616 | Hozzáadta: Budspencer | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
1 silent  
0
Haverság-megértés ide vagy oda, legyen 1 fontossági sorred, hogyha vétkezett, akkor meg is kapja a kellő büntetést ésrte.
Ne legyen olyan, hogy NEKI még ezt elengedjük, mert 1 jó haver.
Ne legyen kivételezés, legyen sztem rangok közötti eggyenrangúság.
Ne okoskodjon mindenki! Meghallgatni mindenkit meg lehet és meg is kellene, de a döntést a felsőbbrangú hozza meg! Ha nem tetszik a döntés...tessék...a kapu nyitva áll!
Legyünk már normálisak és lásuk be, hogy nem mindig van igazunk....a makacsságunk miatt nem szívja meg más is!
DWS 4 ever cool

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Menü
Hírek [12]
A guildel kapcsolatos újabbnál újabb információk
Szabályzat [7]
A Dreamweavers guild szabályzata. Betartása kötelező!
Linkek [1]
Hasznos linkek
TGF [2]
Mini-chat
200
Közvélemény?!
Mivel szereted az idődet füként tölteni WoW-ozás alkalmával?
Összes válasz: 56
Statisztika

Online összesen: 9
Vendégek: 9
Felhasználók: 0
Belépés
Keresés
Naptár
«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Mentett bejegyzések